Passa al contingut principal

PROPERAMENT...


El curs avança a bon ritme i s'hi intueixen, mica en mica, les grandes vacances. Però abans caldrà superar unes quantes etapes. 
La diada de sant Jordi signaré exemplars a la llibreria Maresme a migdia (cap a la 1) i a l'Atzavara, Gràcia, a les 6.
A l'endemà ens reunim l'excel·lentíssim i magnífic Gran Jurat del Projecte Lectura Jove (vaja, els de sempre!), per poder atorgar-lo la setmana següent, en una Gran Gala a la biblioteca Pompeu Fabra. (Ja em perdonareu la pompa: és només una broma).
Durant el mes de maig quatre xerrades més. Dues sobre Música amagada, a la Salle Montcada, i dues més al CEIP Emili Juncadella, Barcelona, patrocinades per Barcanova.
Des de dilluns 20 d'abril està oberta la inscripció al nostre curs Booktrailers a l'ESO a l'Escola d'Estiu del Col·legi de Llicenciats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'EXPEDICIÓ DEL DOCTOR BALMIS, DE MARÍA SOLAR

Tot just avui acabo l’esplèndid L’expedició del doctor Balmis , de María Solar, editat per Bromera. Un llibre que opta al Premi Protagonista Jove i que es llegeix d’una tirada. Mestre Portell en parla dient que es tracta de “Dickens a la gallega”. Jo no m’atreveixo a corroborar-ho, però el que sí que puc afirmar és m’ha agradat molt. La novel·la té un rerefons històric i, afegim-ho també, heroic. En el context de l’Espanya de començaments del segle XIX, on la fam i la malaltia s’acarnissen amb la majoria, els més desafavorits són la canalla. Els orfenats estan plens de nens i nenes abandonats pels pares perquè són fills il·legítims o senzillament perquè no poden ser alimentats. I allà depenen de la caritat i de la manera de fer d’institucions desbordades (ordes religiosos, diputacions) que encara no saben què és un infant. Ho dic en sentit figurat, per descomptat: la infància, com a etapa vital, és un invent recent. I hem passat de la ignorància cruel al consentiment total...Però

NOVES INQUIETUDS POSADES EN MARXA

  Un grapat de recursos, vistosos però que alhora propicien un acostament "diferent" a l'àrea de Llengua i literatura.  Només cal clicar l'enllaç per accedir al padlet en qüestió.