Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 23, 2013

MÚSICA AMAGADA

L'altre dia vaig saber quant cobraria en concepte de drets d'autor, entre d'altres coses aquesta novel·la juvenil. Per sort no faig aquesta feina per diners. Com diria un polític d'abast estatal: fi de la cita. Clicant aquí es pot accedir a la fitxa de la novel·la i a la descàrrega d'un capítol.

SOBRE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Els docents ens veiem sotmesos periòdicament a vaivens ideològics, sovint aliens a l'escola i que responen més aviat a servituds estadístiques que a un veritable debat per a la millora de l'ensenyament. Per això, tal vegada per contrarestar, atès l'imperatiu de passar les proves de competències bàsiques, aplaudim iniciatives com la d'aquest manual, el títol del qual no deixa espai per a la incertesa.

SOBRE LLIBRES DE TEXT

Ningú no dubta que per practicar esport cal un mínim d'equipament. En aquest article, en Xavier Carrasco, director editorial de Text-La Galera, du a terme una impecable apologia d'un equipament tan criticat com necessari: el llibre de text. Hi ha professionals que afirmen sense vergonya que es pot jugar a futbol amb xancletes, que és tant com dir que no calen llibres de text (i bé que en fotocopien a tort i a dret: intertextualitat  o barra monumental?). Però pel poc que sabem del tema, coincidim amb l'autor que no és el mateix, per descomptat. Es pot dir més alt, però no més clar. Accés a l'article d'en Xavier Carrasco tot clicant aquí.