Passa al contingut principal

RECEPTES PER SOMIAR...UN PROJECTE DE LLIBRE JA GAIREBÉ A PUNT

Il·lustració de Roger Simó

Serà a Animallibres, a principis de l'any vinent. Aquí en teniu el text de la contraportada.

Si la teva mare no suca amb tomàquet el teu entrepà i si el cuiner de l'escola fa que tot tingui el mateix gust, és fàcil que no t'agradi menjar. Com a l'Emma. Si a més el teu pare s'oblida del teu aniversari...uf! Per sort l'Emma té l'Íngrid, encara que només mengi llaminadures. I juntes descobreixen El Bon Gust, que, si més no, fa una oloreta que...mmm!

I si us ve de gust fer-ne un tastet, en podeu descarregar el primer capítol clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'EXPEDICIÓ DEL DOCTOR BALMIS, DE MARÍA SOLAR

Tot just avui acabo l’esplèndid L’expedició del doctor Balmis , de María Solar, editat per Bromera. Un llibre que opta al Premi Protagonista Jove i que es llegeix d’una tirada. Mestre Portell en parla dient que es tracta de “Dickens a la gallega”. Jo no m’atreveixo a corroborar-ho, però el que sí que puc afirmar és m’ha agradat molt. La novel·la té un rerefons històric i, afegim-ho també, heroic. En el context de l’Espanya de començaments del segle XIX, on la fam i la malaltia s’acarnissen amb la majoria, els més desafavorits són la canalla. Els orfenats estan plens de nens i nenes abandonats pels pares perquè són fills il·legítims o senzillament perquè no poden ser alimentats. I allà depenen de la caritat i de la manera de fer d’institucions desbordades (ordes religiosos, diputacions) que encara no saben què és un infant. Ho dic en sentit figurat, per descomptat: la infància, com a etapa vital, és un invent recent. I hem passat de la ignorància cruel al consentiment total...Però

NOVES INQUIETUDS POSADES EN MARXA

  Un grapat de recursos, vistosos però que alhora propicien un acostament "diferent" a l'àrea de Llengua i literatura.  Només cal clicar l'enllaç per accedir al padlet en qüestió.